Biertaxi Bloemendaal

Bij dé biertaxi in Bloemendaal kunt u snel en betaalbaar koude dranken bestellen. Onze bier en wijnen worden bij u op locatie bezorgd. Vaak kunt u binnen 30 minuten genieten van een koud biertje of een lekker wijntje. Onze bier, wijn en snackservice is algemeen bekend in Noord-Holland en dit is niet zonder redenen. Zo hanteren onze bezorgers scherpe tarieven en beschikken wij over een 24-uursservice, zodat u nooit zonder drank komt te zitten. Onze dranken worden altijd gekoeld afgeleverd en wij hebben een brede assortiment aan dranken en hapjes. Bij Biertaxi Bloemendaal komt u dus nooit zonder drank te zitten.

Heeft u snel gekoeld bier nodig in Bloemendaal?

Is uw drank op? Bij Biertaxi Haarlem leveren wij snel bier en wijn van verschillende merken. Denk hierbij aan merken zoals Amstel, Corona, Grolsch, Heineken en Hertog Jan. Ook qua wijn hebben wij natuurlijk meerdere soorten en merken op voorraad. Zo maken wij alleen gebruik premium merken en bieden wij u zowel witte, droge, rode of zoete varianten aan. U kunt ons eenvoudig bereiken via onze contactformulier, of telefonisch op telefoonnummer: 0620060023.

Buiten de standaard bieren en wijnen, kunnen wij u ook sterke dranken leveren. Denk hierbij aan merken zoals Jack Daniels, Bacardi, Hennessy en Smirnoff. Dit doen wij 7 dagen per week, van 16:00 tot 08:00.

Let op! Wij leveren alleen alcoholische dranken aan personen vanaf 18 jaar en ouder!

Heeft u een feestje en wilt u drank bestellen?

Heeft u een feestje met veel bezoekers maar heeft u te weinig drank ingeslagen? Bij Biertaxi Haarlem kunt u ook terecht voor grotere bestellingen. Combineer verschillende merk bieren en wijnen, maar ook frisdrank om uw feest draaiende te houden. Bij onze biertaxi in Bloemendaal betaalt u niet de hoofdprijs en kunt u uitgaan van een snelle bezorging. Onze dranken komen altijd koel aan en u kunt bij ons met PIN of contant betalen. Dé biertaxi in Bloemendaal is een transparant en betrouwbaar bedrijf. Zo weet u precies waar u aan toe bent en hoeft u achteraf geen verrassingen te verwachten. Drank laten bezorgen? Neem snel contact met ons op: 0620060023.

Snel ter plaatse en ook snacks behoren tot de mogelijkheden

Wij zijn natuurlijk een biertaxi maar ook het bestellen van snacks, borrelhapjes en chips behoren tot de mogelijkheden. Zo kunt u op feestjes, verjaardagen, partijen en kleine evenementen gebruik maken van onze service. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen. Misschien wilt u weten hoe lang het duurt? Of wilt u een grote bestelling laten afleveren en wilt u vragen of wij wat aan de prijs kunnen doen? Wij zijn klantgericht en staan graag voor u klaar. Wij zien uw bestelling graag tegemoet en helpen u 7 dagen in de week.